Familieadvokat i Viborg

Vi er din lokale familieadvokat i Viborg, som altid er klar til at komme med et godt råd eller svar på spørgsmål inden for familieretten. Vores familieadvokat kan hjælpe dig med at få et overblik over lige præcis din situation, og rådgive dig om, hvordan du sikrer dig selv og dine nærmeste bedst muligt.

Uanset om du er gift, samlevende eller enlig, skal du altid gøre op med dig selv, om du har indrettet dit liv og din økonomi bedst muligt, ligesom du skal gøre op, om arveloven medfører den ønskede fordeling af arven efter dig.

Hvad kan din lokale familieadvokat hjælpe dig med?

Vores familieadvokat kan rådgive dig inden for alle aspekter af familieretten, herunder ved skilsmisse/separation, bodeling, samlivsophævelse og dødsfald, men også hvis du ønsker at ændre på den legale formueordning i et ægteskab (ved ægtepagt), hvis du ønsker medbestemmelse over, hvem der skal træffe beslutninger på dine vegne, hvis du ikke selv er i stand hertil (fremtidsfuldmagt), eller hvis du ønsker at ændre på, hvem der skal arve dig (testamente).

Som familieadvokat ser vi det som vores fornemmeste opgave at have fokus på, at en familie skal fungere bedst muligt for alle parter – dette er essentielt uanset, om man bor sammen, eller om man står over for en skilsmisse/separation eller en samlivsophævelse.

Din lokale familieadvokat går derfor meget op i at bidrage til at løse problemstillinger og konflikter uden at optrappe disse yderligere. Vi tror på, at den bedste løsning findes gennem samarbejde, dialog og frivillighed.

Det er desværre ikke altid muligt at finde en udenretlig løsning. I så fald er vores familieadvokat naturligvis fuldt ud kompetent til at bistå dig i Familieretshuset eller under en retssag i Familieretten.

Kontakt din lokale familieadvokat

Er du i tvivl, om du og din familie har sikret hinanden mest hensigtsmæssigt, eller om dine rettigheder i forbindelse med eksempelvis en samlivsophævelse eller ved dødsfald, så kontakt vores specialiserede familieadvokat Iben Kjølbye Bjerg Hansen på tlf. 87 27 47 10 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vil du vide mere? Så kontakt..

Iben Kjølbye Bjerg Hansen - Advokat

Iben Kjølbye Bjerg Hansen

Advokat

Linda Mølsted Jacobsen - Advokat

Linda Mølsted Jacobsen

Advokat