Advokatfirma i Viborg

Vi er dit lokale full-service advokatkontor i Viborg, som altid er klar med bistand, med et godt råd eller svar på dit spørgsmål. Hos os kan du få hjælp til og råd om stort set alle typer af juridiske problemstillinger.

De fleste mennesker får på et eller andet tidspunkt i deres liv brug for juridisk bistand – uanset om dette måtte dreje sig om privatretlige eller erhvervsretlige spørgsmål. Det er derfor væsentligt at vide, hvor man kan henvende sig, når behovet opstår.

Hvad kan din lokale advokat hjælpe dig med?

Som dit lokale advokatkontor kan vi bistå dig med rådgivning i og assistance til stort set alle typer af juridiske problemstillinger, herunder ansættelsesret, bolighandler, arv og testamenter, fremtidsfuldmagter, dødsbobehandling, entrepriseret, generationsskifte, skatteret, selskabsret, børnesager, skilsmisseret, lejeret, socialret og tvangsfjernelse, konkurs og rekonstruktion, miljøret, udbuds- og konkurrenceret, inkasso- og fogedret, strafferet, skatteret, patent, varemærke, design mm., virksomhedsoverdragelse, samt alle aspekter inden for erhvervsret og familieret.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at man er rådgivet og repræsenteret af en advokat, som man stoler på, og som man har fuld tillid til, og vi er meget bevidst om, at tillid er noget, som man skal gøre sig fortjent til.

Kontakt din lokale advokat

Vores advokater kan hjælpe dig med at få et overblik over lige præcis din situation, og rådgive dig om, hvilke aftaler der vil være mest hensigtsmæssige for dig.

Kontakt dit lokale advokatfirma på tlf. 87 27 47 00 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du gerne vil vide mere herom eller blot ønsker oplysning om, hvad vi som advokatfirma kan hjælpe dig med.

Når du kontakter os, vil du blive sat i forbindelse med den advokat, der har ekspertise på det område, som din henvendelse omhandler. Hermed er du sikret, at du altid kommer til at tale med den rigtige medarbejder.