Børneadvokat i Viborg

Børneadvokat i Viborg

Vi er din lokale børneadvokat i Viborg, som altid er klar til at komme med et godt råd eller svare på spørgsmål inden for alle aspekter af familieretten. Børneadvokaten har i sin rådgivning og sit arbejde altid fokus på at have barnet i centrum i alle aspekter af sagen.

Hvad kan din lokale børneadvokat hjælpe dig med?

Vores børneadvokat er specialiseret inden for alle aspekter af børnesager, herunder sager om forældremyndighed, samvær og bopælssager samt sager om tvangsfjernelse/anbringelse og sager indbragt for Ungdomskriminalitetsnævnet.

Som børneadvokat ser vi det som vores fornemmeste opgave at have fokus på barnet og på, hvad der er det bedste for barnet. Vi er også meget opmærksomme på, at en familie skal fungere bedst muligt for alle parter – dette er essentielt, uanset om man bor sammen, eller om man står over for en skilsmisse/separation, en samlivsophævelse eller en anbringelse.

Din lokale børneadvokat går derfor meget op i at bidrage til at løse problemstillinger og konflikter uden at optrappe disse yderligere. Vi tror på, at den bedste løsning findes gennem samarbejde, dialog og frivillighed.

Det er desværre ikke altid muligt at finde en løsning. I så fald er vores børneadvokat naturligvis fuldt ud kompetent til at bistå dig i Familieretshuset, under en retssag i Familieretten, i Børn- og Ungeudvalget/Ankestyrelsen eller i Ungdomskriminalitetsnævnet.

I børnesager kan du ofte være berettiget til gratis advokatbistand. Dette vil vi kunne oplyse nærmere om, når vi kender dine personlige forhold.

Selvom vi er lokalt forankret i Viborg, er vi klar til at bistå og rådgive dig, uanset hvor i landet du er bosiddende.

Kontakt din lokale børneadvokat

Er du i tvivl, om du har brug for en advokat, herunder om dine rettigheder tilgodeses korrekt i forbindelse med eksempelvis en tvangsanbringelse, så kontakt vores specialiserede børneadvokat Iben Kjølbye Bjerg Hansen på tlf. 87 27 47 10 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Iben Kjølbye Bjerg Hansen - Advokat

Iben Kjølbye Bjerg Hansen

Advokat

Linda Mølsted Jacobsen - Advokat

Linda Mølsted Jacobsen

Advokat