horstmann-advokater-viborg.jpg

Strafferetsadvokat i Viborg

Strafferetsadvokat i Viborg

Vi er din lokale strafferetsadvokat i Viborg, som altid er klar til at hjælpe med de spørgsmål, der opstår i forbindelse med en straffesag, herunder de praktiske ting som en retssag afstedkommer.

Det er aldrig let at være involveret i en straffesag – dette uanset om man er sigtet/tiltalt, forurettet eller pårørende. Der skal tages stilling til mange væsentlige ting, og der er ofte et væld af følelser indblandet.

Hvad kan din lokale strafferetsadvokat hjælpe dig med?

Hvis du på den ene eller anden måde bliver involveret i en straffesag, er det vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter en strafferetsadvokat, så du kan få oplyst, hvilke rettigheder du har – uanset om du er sigtet/tiltalt, forurettet eller vidne.

Vores strafferetsadvokater har erfaring i og kan bistå dig med alle forhold af strafferetten, herunder færdsels-, volds- og narkosager, men også med sager om overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen og skatte- og momssager.

Vi kan også bistå dig i sager i Ungdomskriminalitetsnævnet.

Kontakt din lokale strafferetsadvokat

Vores strafferetsadvokater kan hjælpe dig med at få et overblik over lige præcis din situation, samt sikre at dine rettigheder overholdes.

Kontakt Horstmann advokater på tlf. 87 27 47 00 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvis du gerne vil vide mere om, hvad vi som advokatfirma kan hjælpe dig med.

Når du kontakter os, vil du blive sat i forbindelse med en af vores strafferetsadvokater, der har ekspertise på det område, som din henvendelse omhandler. Hermed er du sikret, at du altid kommer til at tale med den rigtige medarbejder.