Boligadvokat i Viborg

Vi er din lokale boligadvokat i Viborg, der altid er klar til at hjælpe med de spørgsmål og de praktiske ting, der måtte opstå i forbindelse med en bolighandel.

For de fleste mennesker er et boligkøb eller boligsalg den største disposition, de involverer sig i. Derfor er det vigtigt, at du som køber eller sælger får en grundig og uafhængig rådgivning, da der er mange juridiske og økonomiske forhold, der skal tages stilling til.

Hvad kan din lokale boligadvokat hjælpe dig med?

Som din lokale boligadvokat kan vi bistå dig i alle forhold i forbindelse med dit køb af en boligejendom, herunder gennemgang af alle ejendommens og handlens dokumenter, undersøgelse af gældende planlovgivning, korrespondance med bank, ejendomsmægler mm. og rådgivning af dig om konkrete og mulige problemstillinger, herunder betydningen af ejerskifteforsikring, tilstandsrapport mv.

Vi bistår også ved selvsalg, hvis en boligejer selv finder en køber til sit hus, og ”blot” har brug for at få udarbejdet og tinglyst de nødvendige dokumenter, såsom købsaftale, skøde mm. samt indhentet relevante dokumenter og oplysninger.

Afhængig af de konkrete forhold vejleder vi også om eventuelle individuelle behov for oprettelse af samejeoverenskomst (mellem ugifte samlevende), testamente, tegning af livsforsikring (evt. krydslivsforsikring) og andre personretlige forhold.

HUSK advokatforbeholdet inden du skriver under på en købsaftale.

Kontakt din lokale boligadvokat

Vores boligadvokater kan hjælpe dig med at få et overblik over lige præcis din bolighandel, og vi påtager os ansvaret for, at du kommer sikkert og velinformeret gennem forløbet.

Kontakt vores boligadvokater Tine Blach Ladefoged på tlf. 87 27 47 14 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Jørgen Horstmann på tlf. 87 27 47 00 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du gerne vil vide mere herom eller blot ønsker oplysning om, hvad vi som advokatfirma kan hjælpe dig med.

Vil du vide mere? Så kontakt..

Tine Blach Ladefoged

Tine Blach Ladefoged

Advokat, partner