Skilsmisseadvokat i Viborg

Vi er din lokale skilsmisseadvokat i Viborg, som altid er klar til at hjælpe med de spørgsmål, der opstår i forbindelse med en skilsmisse eller separation, herunder de praktiske ting som en samlivsophævelse afstedkommer.

En skilsmisse er aldrig let – specielt ikke hvis der er børn involveret. Der skal tages stilling til mange væsentlige ting, og der er ofte et væld af følelser indblandet. Dette kan betyde, at man har svært ved at tale sammen, og indgå de – for fremtiden – nødvendige aftaler.

Hvad kan din lokale skilsmisseadvokat hjælpe dig med?

Når man skal separeres eller skilles, er det væsentligt at indgå en aftale om, hvorledes alle ens aktiver og passiver skal deles, og hvis man har børn, er det vigtigt, at man bliver enige om, hvor børnene skal have adresse i fremtiden, og hvordan samværet skal være mellem børnene og den forælder, som ikke har børnene boende.

Derudover skal der også tages stilling til evt. krav i forbindelse med pensionsordninger, evt. huslejebetaling, indbofordeling, ægtefællebidrag/børnebidrag, ændring af begunstigelser på pensions- og forsikringsordninger, indestående på konti, virksomhed, tinglysning af ejerskifte af ejerbolig, evt. særeje, værdiansættelse af aktiver, ophævelse af testamente mm.

Det kan være svært i en følelsesmæssig ofte hård tid at finde overskud til at tage stilling hertil, men hvis man får hjælp til at få sat tingene i system og danne sig et overblik, går tingene ofte lidt lettere.

Kontakt din lokale skilsmisseadvokat

Vores skilsmisseadvokat kan hjælpe dig med at få et overblik over lige præcis din situation, og rådgive dig om, hvilke aftaler der vil være mest hensigtsmæssige for dig.

Kontakt advokat Iben Kjølbye Bjerg Hansen på tlf. 87 27 47 10 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du gerne vil vide mere herom, eller blot ønsker oplysning om, hvad vi som advokatfirma kan hjælpe dig med.

Vil du vide mere? Så kontakt..

Iben Kjølbye Bjerg Hansen - Advokat

Iben Kjølbye Bjerg Hansen

Advokat

Linda Mølsted Jacobsen - Advokat

Linda Mølsted Jacobsen

Advokat