horstmann-advokater-viborg-8.jpg

Advokat/ forsvarsadvokat Jan Mortensen

Jan Mortensen

Advokat/straffesager


Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefonnummer: 87 27 47 17

Jan har stor erfaring med al civil straffelovgivning  alt fra færdsels-, volds og narkosager til mere komplicerede sager om overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen og skatte- og momssager, idet Jan har været anklager i 14 år og senest som vicestatsadvokat.

Efter jobbet som vicestatsadvokat var Jan gennem 20 år auditør (militær anklager) i Forsvarets Auditørkorps, hvorfor Jan også har mange års erfaring med også den militære straffe- og disciplinærlovgivning.
Jan lægger stor vægt på, at rettergangen er retfærdig og at kun de nødvendige sager bliver behandlet i retten. Det er derfor vigtigt, allerede på efterforskningsstadiet at komme ind over straffesagerne, da det er hans erfaring, at det oftest er på dette tidspunkt, at man lettest gør en forskel for sine kunder.

Er du i tvivl om, du har brug for hjælp, så kan du kontakte Jan for et indledende gratis og uforpligtende møde (varighed max ca. 30 minutter) – tilbuddet gælder alle slags ”mulige” gerningsmænd, forurettede, vidner eller nært pårørende til nogle af de nævnte personer – tilbuddet gælder også i militære disciplinærsager.


Hovedarbejdsområder

Forsvarer i straffesager, herunder militære straffesager. Arbejder også som bistandsadvokat for ofre for straffesager, herunder i sager om bl.a. vold, psykisk vold og voldtægt.

Sekretær:
Anette Christensen
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefonnummer: 87 27 47 15